Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Jongen krijgt pretparkverbod na 'de vloer is lava' in Walibi Holland

19-06-2017, 12.07 uurBeeld: Bob Van Dyck

De jongen die uit een attractie van Walibi Holland sprong tijdens het doen van het spelletje 'de vloer is lava', heeft een pretparkverbod gekregen. Hij is onmiddellijk uit het attractiepark gestuurd. Ook kreeg de knul te horen dat hij Walibi twee jaar lang niet in mag.

Gisteren dook een filmpje op waarop te zien is hoe een bezoeker uit een bootje van de wildwaterbaan El Rio Grande springt nadat iemand "de vloer is lava" roept. Medewerkers zagen het voorval gebeuren en schakelden de beveiliging in, vertelt een woordvoerder.

"We vinden de internethype leuk, maar wel op een veilige manier", aldus de voorlichter. "Dit mag echt niet. Het is gevaarlijk, ook voor andere gasten." In 2013 raakte een meisje haar voet kwijt bij een ongeluk met dezelfde attractie. Sindsdien staan er extra waarschuwingsborden.



Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be