Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Buitenkant van nieuwe Efteling-attractie Symbolica nagenoeg af

15-06-2017, 17.50 uurBeeld: @Eftelwesley

Het exterieur van de nieuwe attractie Symbolica in de Efteling is vrijwel helemaal af. Op twee zuilen bij de entreepoort hangen intussen grote informatieborden waarop de wachttijd komt te staan. Ook de fontein voor de ingang werkt al. Deze week werd de voorgevel voorzien van beplanting.

Op viertalige informatieborden bij de poort wordt de attractie omschreven als "Een wonderlijk bezoek aan het Paleis der Fantasie". Kinderen kleiner dan één meter moeten begeleid worden door een volwassene, blijkt uit symbolen op het bord. Symbolica is niet geschikt voor baby's. Selfiesticks zijn verboden.

Symbolica krijgt twee verschillende wachtrijen: een algemene rij en een rij voor voor single riders. De single rider-rij bevindt zich links van de normale rij. Per uur kunnen naar verwachting 1400 personen een ritje maken.

Bovenop de fontein ontbreekt nog een 'dansende parel'. In de wachtrij worden de komende dagen bordjes met achtergrondinformatie opgehangen. Verder lijkt de buitenzijde van Symbolica klaar voor de opening. Het grote publiek mag vanaf zaterdag 1 juli een kijkje nemen in het paleis.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be