Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bellewaerde Park

Pretparkfan daagt youtubers uit: 'Hier kun je makkelijk inbreken'

06-06-2017, 20.51 uur

Youtubers die willen inbreken bij een pretpark, kunnen daarvoor terecht bij het Belgische attractiepark Bellewaerde. Dat beweert pretparkfan Ruben Koet in een komisch bedoelde video op zijn YouTube-kanaal. Hij daagt andere youtubers uit om gratis binnen te komen door over een hek te klimmen.

"Voor de kansloze vloggers die zo'n kansloos videootje willen maken: hier is jullie kans", aldus Koet. "Over dit hekje kun je makkelijk heen klimmen. Dus ben jij kansloos en heb je een kneuzen-YouTube-kanaal? Grijp je kans!"

Bellewaerde is niet blij met de video. "Dit kan niet de bedoeling zijn", laat een woordvoerder aan Looopings weten. "Inbreken is illegaal, het kan gerechtelijk vervolgd worden en leiden tot zware boetes en zelfs gevangenisstraffen." Hij gaat Koet aanspreken op het filmpje.

Bovendien klopt de bewering van de pretparkfanaat niet, zegt de voorlichter. "Het park is volledig omheind, ook na dat stuk bos." Het houten hekje dient alleen om een gebied met roofvogels te scheiden van een ander parkdeel.



Meer Bellewaerde Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be