Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Zo werkt het gratis FastPass-systeem van Europa-Park

16-06-2017, 21.07 uur | Reacties

Bezoekers van Europa-Park hoeven niet lang in de rij te staan voor de nieuwe vliegsimulator Voletarium. Het Duitse pretpark introduceert een gratis reserveringssysteem vergelijkbaar met de bekende FastPass uit Disneyland Paris. Daarmee kan iedereen een plek in de attractie reserveren.

Bij de ingang van Voletarium staan Time Ticket-automaten. Op vertoon van hun entreebewijs of jaarabonnement kunnen bezoekers één keer per dag een speciaal kaartje halen. Op zo'n ticket staat het tijdvak vermeld waarin gasten kunnen terugkeren. Ze hoeven dan niet lang meer te wachten. Er wordt - net als in Disneyland Paris - gebruikgemaakt van tijdspannes van een half uur.

Europa-Park doet er alles aan om de wachttijden bij de nieuwe attractie kort te houden. Zo is er ook een speciale single riders-rij aangelegd. Bovendien is Voletarium elke ochtend al om 08.40 uur operationeel. De rest van het park gaat later open.

Meer Europa-Park
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be