Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Slagharen poetst oubollig imago weg met hippe vakantiehuisjes

02-06-2017, 20.27 uur | Reacties

Nieuwe vakantiehuisjes moeten ervoor zorgen dat Attractiepark Slagharen van een oubollig imago afkomt. Vanmiddag werd het vakantiedorpje Raccoon Village officieel geopend, met 63 hippe lodges. De uitbreiding van het vakantiepark kost zo'n 8 miljoen euro.

Een Raccoon Lodge is geschikt voor maximaal zes volwassenen met drie slaapkamers, waaronder één bedstede. Ze beschikken over boxspringbedden, een moderne keuken inclusief vaatwasser en een aparte douche en toilet. Naast de accommodatie staat een kleine berging waar fietsen gestald kunnen worden.

Er wordt nog gewerkt aan enkele faciliteiten, waaronder speeltoestellen en sportvelden. Daarnaast moet er nog een wifi-netwerk aangelegd worden. Uiteindelijk komen er 91 prefab vakantiewoningen in Raccoon Village te staan. Het thema is 'American Indian'. Vakantiegasten lopen binnen vijf à tien minuten naar het pretpark.

Directeur Wouter Dekkers ziet de opening van Raccoon Village als "een grote mijlpaal". "We spelen hiermee in op de veranderende vraag van onze bezoekers", zegt hij. In totaal wordt er dit jaar 14 miljoen euro geïnvesteerd. In het voorjaar opende de lanceerachtbaan Gold Rush.Meer Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be