Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Thorpe Park Resort

Baby (1) alleen gelaten terwijl ouders in achtbaan gaan

02-06-2017, 15.31 uur | Reacties

Een Brits koppel heeft afgelopen week een 1-jarige baby een uur lang alleen gelaten in een pretpark. Het jonge meisje zat in een kinderwagen naast een prullenbak terwijl haar ouders in de rij stonden voor een achtbaan in het Engelse attractiepark Thorpe Park.

Een 22-jarige bezoeker zag de kinderwagen met het baby'tje maandag staan voor de ingang van de rollercoaster Colossus. "We waren in shock", vertelt de man aan Britse media. "Echt afschuwelijk, wat dachten de ouders? Iedereen had de dreumes kunnen meenemen."

Toen er na vijftien minuten nog niemand was gearriveerd om het kind op te halen, waarschuwde de man beveiligers. Die belden vervolgens de politie. Uiteindelijk arriveerden de vader en moeder met drie andere kinderen. "We vroegen hen om opheldering, maar ze hadden niets te zeggen."

De politie heeft de Raad voor de Kinderbescherming ingelicht. Die bekijkt of er nog vervolgstappen nodig zijn. "Volgens beveiligers van het pretpark komt het regelmatig voor", zegt de ooggetuige. "Dat maakt het nog erger."

Meer Thorpe Park Resort
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be