Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Youtuber laat zichzelf vastketenen aan kermisattractie

31-05-2017, 08.00 uur

Een youtuber heeft commotie veroorzaakt op de kermis door zich vast te laten ketenen aan een attractie. Dat is te zien in een filmpje op het YouTube-kanaal Gierige Gasten. Videomakers Martijn Manschot en Niels Oosthoek deden een poging om gratis ritjes te maken in een kermisattractie.

Om dat voor elkaar te krijgen, werd Manschot met handboeien vastgebonden aan een karretje van de Turbo Polyp. Toen een medewerker merkte dat de passagier geen kant op kon, werd besloten om hem te laten zitten.

Politieagenten die poolshoogte kwamen nemen, konden niet lachen om de stunt. Toch hoefden de kwajongens geen boete te betalen. "En door alle commotie heeft niemand gevraagd om mijn ritjes af te rekenen", zegt Manschot. "Dus ik heb wel gratis in de attractie gezeten."



Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be