Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Walibi Belgium wil zwemparadijs Aqualibi uitbreiden

24-05-2017, 15.10 uur

Walibi Belgium heeft plannen om zwembad Aqualibi fors uit te breiden. Er is een vergunning aangevraagd om een groot overdekt kindergebied aan het tropische waterparadijs toe te voegen. Dat meldt de Franstalige krant l'Avenir.

Het nieuwe gebied van bijna zevenhonderd vierkante meter is bedoeld voor kinderen tot 7 jaar. Er komen verschillende glijbanen en waterspeeltoestellen. Walibi Belgium wil voorlopig niet inhoudelijk op de plannen reageren. Een woordvoerster laat aan Looopings weten: "Er is nog veel meer te communiceren. Dat zullen we begin juni doen."

Zwemparadijs Aqualibi opende in 1987. In 2011 vond er een grote renovatie plaats. De laatste grote toevoeging was de glijbaan Flash in 2015. Zusterpark Bellewaerde kondigde afgelopen week een enorm waterpark van 17 miljoen euro aan.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be