Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foto's: nieuwe interactieve plattegrond in Efteling Museum

31-05-2017, 16.11 uur

Bezoekers van de Efteling kunnen de geschiedenis van het attractiepark nu ontdekken met behulp van een interactieve plattegrond. In het Efteling Museum, gelegen op het Anton Pieckplein, staat vanaf vandaag een zogenoemde Tovertafel.

Door op de parkplattegrond te klikken, verschijnen foto's, video's, geluidsbestanden en verhalen over alle attracties en sprookjes van de afgelopen 65 jaar. Bijzonder is dat de kaart helemaal werd geanimeerd: veel attracties bewegen.

Vandaag wordt het 65-jarig bestaan van de Efteling gevierd. Ter gelegenheid van het jubileum is het Efteling Museum ook voorzien van nieuwe tekeningen van bekende Efteling-ontwerpers als Anton Pieck, Ton van de Ven, Henny Knoet en Michel den Dulk.







Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be