Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Drayton Manor Resort

Ouders van overleden meisje: 'Wereld is ingestort na pretparkongeluk'

10-05-2017, 18.51 uur

De ouders van het 11-jarige meisje dat dinsdagmiddag overleed na een ongeluk in een Engels pretpark hebben voor het eerst openlijk gereageerd. "Gisteren is onze wereld ingestort door het bericht dat onze dochter Evha bij tragische omstandigheden om het leven is gekomen", staat in een verklaring verspreid door de politie.

Evha Jannath uit Leicester was op schoolreisje in attractiepark Drayton Manor toen ze in het water belandde bij de wildwaterbaan Splash Canyon. In het ziekenhuis bezweek ze dezelfde middag aan haar verwondingen.

"Evha was een mooi meisje vol liefde", zeggen haar ouders. "Ze lachte altijd. Woorden kunnen niet beschrijven hoeveel pijn en verdriet we voelen door dit verlies. We zijn ontroostbaar nu we weten dat we onze kleine meid nooit meer zullen zien." De nabestaanden vragen om privacy.

Een veiligheidsinstantie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van het dodelijke ongeval. Drayton Manor bleef vandaag gesloten uit respect voor de familie van het overleden meisje.

Meer Drayton Manor Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be