Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Attractiepark Toverland

Directrice Toverland maandenlang afwezig vanwege sabbatical

20-04-2017, 15:48 uur | Reacties

Caroline Kortooms, de directrice van het Limburgse attractiepark Toverland, gaat er een paar maanden tussenuit. Ze neemt de komende drie maanden een sabbatical. Dat valt te lezen op haar persoonlijke blog.

"Goed voor mij om Toverland helemaal los te laten, na al die jaren voorvliegen in de hoogste versnelling", schrijft Kortooms in een toelichting. "Goed voor Toverland om ook zonder mij strak door te vliegen. Het Toverteam is er klaar voor."


ZIE OOK: Werkzaamheden voor uitbreiding Toverland begonnen

De directrice wil de rustperiode gebruiken om "oude patronen te doorbreken". "Over drie maanden kan ik op een andere manier terugkeren: vol energie, nieuwe inzichten, inspiratie en meer afstand nemende van de operations. Het park trekt namelijk zó aan me dat ik daar maar moeilijk van los kom."

Kortooms kondigt ook aan dat ze een boek gaat schrijven, over "herkenbaarheid, kwetsbaarheid, levensvreugde, liefde, vallen en weer opstaan". In Toverland wordt momenteel gewerkt aan een grote uitbreiding met onder andere een spectaculaire achtbaan. De opening vindt in 2018 plaats.

ZIE OOK: Directrice Toverland zweert bij spiritualiteit

Reacties