Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland doneert deel van opbrengst aan kankerstichting

20-04-2017, 13.23 uur

Zonder dat ze er zelf iets voor hoeven te doen, steunen de bezoekers van Walibi Holland een goed doel. Het pretpark gaat een deel van de opbrengst uit online ticketverkoop doneren aan de stichting Fight Cancer. Die organisatie werft fondsen voor KWF Kankerbestrijding.

"Iedereen die via onze website een entreebewijs koopt, helpt op die manier mee met de strijd tegen kanker", vertelt een woordvoerder van Walibi aan Looopings. Hij wil niet zeggen om welk percentage van de toegangsprijs het gaat. "Maar hoe meer kaarten wij verkopen, hoe meer we doneren."

Volgens Fight Cancer-directrice Limore Noach passen de organisatie en het attractiepark perfect bij elkaar. "Juist het genieten van het leven op een rebelse manier is wat ons verbindt", zegt ze. De donaties van Walibi gaan naar zes jonge onderzoekers.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be