Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Gratis oplaadpunten voor elektrische auto's in Bobbejaanland

20-04-2017, 12.27 uurBeeld: Bob Van Dyck

Bobbejaanland gaat met de tijd mee. Het Vlaamse wildwestpretpark biedt voortaan de mogelijkheid om elektrische auto's op te laden. Op de parkeerplaats van Bobbejaanland zijn meerdere oplaadpunten in gebruik genomen.

Dat bevestigt commercieel directrice Peggy Verelst aan Looopings. "Het is een gratis service", zegt ze. "Daarom kan er niet gereserveerd worden. We hanteren het principe: wie het eerst komt, wie het eerst maalt."

Voor de oplaadpalen werkt het attractiepark samen met de firma CenEnergy. Bobbejaanland is een van de weinige pretparken in de Benelux met oplaadstations voor elektrische auto's.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be