Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling maakt openingsdatum van nieuwe attractie Symbolica bekend

12-04-2017, 11.55 uur

De Efteling heeft bekendgemaakt wanneer de nieuwe attractie Symbolica opengaat voor het grote publiek. Het Paleis der Fantasie is vanaf zaterdag 1 juli 2017 toegankelijk voor bezoekers. Iets eerder vindt de officiële opening voor journalisten, prijswinnaars en andere genodigden plaats.

Tot nu wilde het pretpark officieel alleen kwijt dat de darkride "in de zomer" open zou gaan. Looopings kon in december al wel melden dat de Efteling toewerkt naar een opening op 1 juli. Dat is precies twee jaar na de opening van vrijevalachtbaan Baron 1898.

Symbolica wordt een 35 miljoen euro kostende overdekte familieattractie vergelijkbaar met Fata Morgana en Droomvlucht. Bezoekers krijgen zittend in een karretje een rondleiding door het paleis van koning Pardulfus, onder leiding van Efteling-mascotte Pardoes. Er zijn drie verschillende routes mogelijk, met verschillende interactieve elementen.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be