Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
De Pier

Johan Vlemmix na 58 uur in reuzenrad: 'Opbrengst valt tegen'

08-04-2017, 09.00 uur

Johan Vlemmix is uitgedraaid. De 58-jarige Brabander heeft een nieuw wereldrecord op zijn naam staan: hij zat de afgelopen dagen 58 uur - zonder slaap - in het reuzenrad op De Pier. Daarmee probeerde hij geld op te halen voor een MS-patiënte. Maar, zo geeft Vlemmix toe, de opbrengst valt tegen.

Gisteravond werd de Oranjegek om 20.00 uur uit het rad gehaald. Hij zei teleurgesteld te zijn over het opgehaalde bedrag. "Ik heb echt mijn best gedaan om hier zo veel mogelijk aandacht te krijgen, maar dat wil niet altijd zeggen dat het geld binnenloopt. Het is op dit moment alleen maar voor een treinkaartje naar Spanje."

Een exact bedrag noemde hij niet. De BN'er wilde geld inzamelen voor MS-patiënte Anita Smeets uit het Brabantse Heesch. Zij aast op een dure stamceltherapie die niet vergoed wordt door zorgverzekeraars.

Ondanks de deceptie blijft Vlemmix optimistisch. "Er zijn natuurlijk mensen die me allemaal toezeggingen hebben gedaan om geld te storten. Misschien dat het gewoon nog niet op de rekening staat. Maar op dit moment was het nog niet zo veel."

Smeets was zo teleurgesteld over de uitkomst dat ze zelf niet bij de 'bevrijding' van Vlemmix aanwezig was.Meer De Pier
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be