Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Achtbaan kopen? Looping Star uit Slagharen staat te koop

18-03-2017, 14:46 uur | Reacties

Altijd al gedroomd van een achtbaan in de achtertuin? De beroemde Looping Star uit Slagharen staat te koop. Fans zullen de nostalgische rollercoaster uit 1979 echter nauwelijks meer herkennen. De baan heeft de afgelopen maanden een grondige renovatie ondergaan.

Attractiepark Slagharen nam vorig jaar afscheid van de geliefde Looping Star. Op zondag 2 oktober vond het laatste ritje plaats. Het Overijsselse pretpark verkocht de klassieker aan een Nederlandse handelaar, gevestigd in Schotland.

ZIE OOK: Video: directeur Slagharen maakt nog één laatste ritje in de Looping Star

Die besloot de achtbaan een flinke opknapbeurt te geven. In plaats van bruin is de constructie nu blauw met wit. Ook de treinen kregen een nieuw uiterlijk. Bordjes met de tekst "Handen binnen de trein houden" verraden dat het om 'onze' Looping Star gaat.

De coaster wordt nu te koop aangeboden op een website met tweedehands attracties. Volgens de huidige eigenaar is de attractie in "goede conditie". Waarschijnlijk gaan we de Looping Star niet meer dicht bij huis terugzien: in de verkoopvoorwaarden staat dat de baan niet in de Benelux opgebouwd mag worden.

ZIE OOK: Looping Star uit Slagharen verhuist naar Schotland

Reacties
Bijdrage