Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Python blijft voorlopig open: Efteling stelt onderhoudsbeurt uit

14-03-2017, 10.26 uur | Reacties

De langdurige sluiting van de Python in de Efteling gaat voorlopig niet door. Eigenlijk zou de bekende achtbaan tussen april en juni grotendeels gesloopt en vervangen worden. Het pretpark heeft nu besloten om de grootscheepse renovatie uit te stellen.

"De Python blijft in het voorjaar en in de zomer gewoon operationeel", bevestigt een woordvoerster aan Looopings. "We hebben opnieuw naar de onderhoudsplanning gekeken en kwamen tot de conclusie dat onze gasten er in het najaar minder hinder van ondervinden."

Vanaf komende zomer heeft de Efteling er een nieuwe attractie bij: de 35 miljoen euro kostende darkride Symbolica. Volgens de huidige planning is de Python dicht van 11 september tot en met 1 december 2017.

Er staan nog wel een paar kleine opknapbeurten gepland, allemaal doordeweeks. De Python is gesloten van 21 tot en met 23 maart, 11 tot en met 14 april, 22 tot en met 24 mei, 28 tot en met 30 juni, op 20 en 21 juli en 14 en 15 augustus. Er vinden dan controles en eventueel noodreparaties plaats.

Meer Efteling