Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Hitsige en dronken Efteling-bezoekers afgevoerd door beveiliging

11-03-2017, 18.57 uurBeeld: @cindy_ve

Bewakers van de Efteling hebben zaterdagmiddag drie dronken personen uit het park verwijderd. Omstanders zagen dat de bezoekers bezig waren met pikante handelingen op een bankje bij De Vliegende Hollander. Zij waarschuwden de beveiliging.

"Een vrouw lag laveloos op een bankje terwijl een man haar betastte tussen haar benen", vertelt een toeschouwer aan Looopings. "Echt niet normaal. Iedereen kon het zien, ook gezinnen met kinderen." De drie zouden ook bier over elkaar hebben gegooid.

Vervolgens hebben beveiligers het flikflooiende drietal verzocht om het park te verlaten. Eén van de luidruchtige raddraaiers weigerde weg te gaan. Diegene is uiteindelijk door de politie meegenomen.

Een woordvoerster van de Efteling prijst de "sociale controle" in het pretpark. "Gelukkig worden dit soort dingen altijd snel gesignaleerd."

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be