Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn onthult ontwerp van nieuwe attractie

01-03-2017, 20.10 uur

Avonturenpark Hellendoorn laat voor het eerst zien hoe de nieuwe attractie Het DrakenNest eruit komt te zien. Een kleurrijke concept-art toont de ronddraaiende schijf die passagiers gaat rondslingeren tot vijftien meter hoogte. De ride wordt uitvoerig gedecoreerd, met rotspartijen en draken.

Het verhaal achter Het DrakenNest gaat over de gemene draak Hellendra, die uit is op gouden voorwerpen. "Zij krijgt haar eigen wereld in ons park", vertelt een woordvoerder aan Looopings. "Haar nest bevindt zich middenin een nieuw aangelegd, rotsachtig gebied."

Rondom de attractie - een mega disk'o van de Italiaanse fabrikant Zamperla - vinden bezoekers straks materialen van gesneuvelde ridders. "Denk aan zwaarden, schilden, speren en helmen." Ook de drakenjongen uit het verhaal krijgen een prominente rol in de aankleding.

Avonturenpark Hellendoorn is tot 8 april gesloten. Het is de bedoeling dat de nieuwe attractie vóór de paasdagen af is.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be