Europa-Park

Studente (18) wint missverkiezing in Duits pretpark

20-02-2017, 14.48 uur | Reacties

De 18-jarige Soraya Kohlmann is afgelopen weekend in Europa-Park uitgeroepen tot Miss Germany. Ze mag zich het komende jaar de mooiste vrouw van Duitsland noemen. De blonde studente uit Leipzig liet twintig concurrenten achter zich.

Het Duitse attractiepark is de hoofdsponsor van het evenement. Daarom prijkt het logo van het pretpark pontificaal op de sjerpen. Miss Germany - gestart in 1927 - is de oudste en bekendste schoonheidswedstrijd van het land. Europa-Park huisvest het evenement al vijftien jaar.


ZIE OOK: 18-jarige Julia uitgeroepen tot achtbaanbabe

Kandidaten moeten tussen 16 en 29 jaar oud zijn, ongehuwd zijn en de Duitse nationaliteit hebben. Bovendien mogen ze geen kinderen hebben of verwachten en er mogen geen naaktfoto's van de dames in omloop zijn. Tatoeages, piercings en cosmetische ingrepen zijn echter geen probleem.

Het management van Europa-Park zet graag mooie vrouwen in de schijnwerpers. Afgelopen week kreeg een 18-jarige schone nog de felbegeerde titel 'RollercoasterGirl'. Ze schittert het komende seizoen in promotiemateriaal van het park.ZIE OOK: Wordt dit meisje de officiƫle achtbaanbabe van Europa-Park?

Reacties