Disneyland Paris

Hoe duur is trouwen in Disneyland Paris? Dit zijn de prijzen

18-02-2017, 21:08 uur | Reacties

Romantische Disney-fans die willen trouwen in Disneyland Paris, moeten een goedgevulde portemonnee hebben. Vanaf komend voorjaar is het mogelijk om een bruiloft te organiseren in het pretparkresort. Wie daarvoor kiest, is tienduizenden euro's kwijt.

De goedkoopste optie is een bruiloft en een receptie aan de oevers van het meer bij Disney's Newport Bay Club Hotel, voor dertig personen. Dat kost 32.000 euro. Trouwen in de Victoriaanse tuinen van het Disneyland Hotel is een stuk duurder. Daarvoor betalen tortelduifjes maar liefst 44.000 euro.


ZIE OOK: Vanaf Valentijnsdag: liefdesslotjes in Disneyland Paris

Voor de ultieme locatie - het kasteel van Doornroosje - geldt een basisprijs van 55.000 euro. Het toevoegen van exclusieve shows en entertainers is ook prijzig. Voor 1800 euro komt Mickey Mouse opdraven. Het optreden van een goochelaar kost 1970 euro extra.

Er is ook een goedkopere optie: tegenwoordig kunnen geliefden een speciaal liefdesslotje aanschaffen bij een souvenirwinkel. Sinds vorig jaar was het al mogelijk om een huwelijksaanzoek te organiseren in Disneyland Paris.

ZIE OOK: Voor echte prinsessen: exclusief huwelijksaanzoek in Disneyland Paris

Reacties