Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Opvallend design voor treinen van Star Trek-achtbaan in Movie Park Germany

11-02-2017, 20.00 uur

De treinen van de nieuwe Star Trek-achtbaan in Movie Park Germany krijgen een opvallend uiterlijk. Op Facebook verschenen voor het eerst gedetailleerde foto's van de karretjes, die eruitzien als een wit ruimteschip met een simpel retrodesign.

Het Duitse pretpark opent komend voorjaar de triple-launch coaster Operation Enterprise, met drie lanceringen en drie inversies. Het logo van de attractie prijkt op de voorkant van de trein. Op de zijkant staat het woord 'Enterprise'.

Eind januari toonde Movie Park al enkele beelden van een trein, maar toen waren de karretjes nog ingepakt met beschermzeil. Begin deze maand vonden de eerste testritjes plaats. Er wordt ondertussen hard gewerkt aan de overdekte wachtruimte.

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be