Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
DierenPark Amersfoort

Dierentuin geeft jaar lang gratis olifantenpoep weg

10-02-2017, 20.13 uur

Zin om iemand te kakken te zetten? DierenPark Amersfoort biedt de mogelijkheid om een persoon naar keuze een jaar lang te bestoken met olifantendrollen. Via de Facebook-pagina van het park is het mogelijk om iemand op te geven voor twaalf maanden poep op de stoep.

De onfrisse actie is onderdeel van de Poep & Zoo-themaweken in DierenPark Amersfoort. "Wil jij iemand een poepje laten ruiken?", zegt projectleider Carlijn Speksnijder. "Nomineer iemand die je een grote boodschap gunt."

De pechvogel die een jaar lang poep thuisgestuurd krijgt, mag volgens de dierentuin best blij zijn met de grote boodschap. Olifantenkeutels zouden namelijk erg goed zijn voor de tuin.

Volgens DierenPark Amersfoort is poepen heel natuurlijk en belangrijk. Speksnijder: "Wij kunnen aan de drollen van onze dieren zien of zij goed eten, gezond zijn of zelfs een jong verwachten." Het poep-evenement loopt in de voorjaarsvakantie, van 18 februari tot en met 5 maart.

Meer DierenPark Amersfoort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be