Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuwe Efteling-app makkelijk te kraken

11-02-2017, 21.30 uur

De Efteling heeft in samenwerking met supermarktketen Albert Heijn een nieuwe interactieve app gelanceerd. Met de 'AH Efteling App' komen zeven verschillende sprookjesverhalen tot leven dankzij augmented reality. Op de dag van de verschijning is de app al gehackt.

De app combineert camerabeelden met computeranimaties. Er zijn zeven verschillende verhalen gemaakt: De Zes Dienaren, Joris en de Draak, Roodkapje, Jokie, Droomvlucht, Pardoes en Raveleijn. Officieel kunnen momenteel alleen de eerste twee bekeken worden.

Eigenlijk duurt het nog twaalf dagen voordat alle verhalen tevoorschijn komen, maar slimmeriken hebben een trucje gevonden om nu al alles te kunnen zien. Daarvoor moet de datum op je telefoon handmatig aangepast worden naar eind februari. Nadat de app opnieuw is opgestart, zijn alle opties beschikbaar.

De app werkt na het scannen van een Albert Heijn-zegel van de jaarlijkse Efteling-spaaractie. Ook daarmee kan valsgespeeld worden: het scannen van een plaatje van de zegel op een computerscherm werkt ook.

De spaaractie loopt tot 26 februari. Albert Heijn-klanten krijgen een Efteling-zegel bij besteding van 5 euro. Een volle spaarkaart met vier zegels is goed voor 10 euro korting op een Efteling-entreebewijs. De nieuwe app is gratis te downloaden in de App Store van Apple en Google Play.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be