Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Wordt dit meisje de officiële achtbaanbabe van Europa-Park?

02-02-2017, 12.30 uurBeeld: @bokado

De kans is aanwezig dat een Nederlands meisje het nieuwe gezicht van het Duitse pretpark Europa-Park wordt. De 19-jarige Bo Beljaars, bekend van haar YouTube-kanaal Bokado, heeft het geschopt tot de finale van de verkiezing van 'RollercoasterGirl'.

Iedereen kon de afgelopen weken stemmen op een favoriete achtbaanbabe. De winnares zal komend seizoen figureren in promotiemateriaal van het attractiepark. Beljaars zit in ieder geval bij de laatste drie, maakte Europa-Park gisteren bekend.

De Nederlandse pretparkfanaat heeft haar topdrienotering te danken aan haar flinke fanbase. Beljaars is goed voor zo'n 50.000 Instagram-volgers en bijna 75.000 YouTube-abonnees.

Naast Beljaars staan ook de 17-jarige Julia uit Duitsland en de 21-jarige Manon uit Frankrijk in de finale. Op vrijdag 24 februari wordt de winnares bekendgemaakt.





Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be