Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Group

Plopsaland verkoopt goedkopere kaartjes aan Britten en Duitsers

01-02-2017, 22.20 uur

Plopsaland trekt sommige nationaliteiten voor. Britten en Duitsers die op schoolreisje gaan naar Plopsaland De Panne, betalen een derde minder dan Nederlanders, Belgen en Fransen. Dat blijkt uit een prijsoverzicht op de website van Plopsa.

Op een speciale site voor scholen moeten bezoekers eerst hun land van herkomst invullen. Daarna verschijnen de entreeprijzen. Een kaartje voor Plopsaland De Panne kost voor schoolklassen uit Nederland, België en Frankrijk 15 euro. Klassen uit Duitsland en het Verenigd Koninkrijk betalen 9,99 euro.

De kaartjes kunnen online gereserveerd worden. Bij de kassa worden de nationaliteiten gecheckt. De prijsverschillen gelden ook voor de andere Plopsa-parken in Nederland en België: Plopsa Coo, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Indoor Coevorden.

Vorig jaar ontstond veel ophef toen bleek dat Fransen minder voor Disneyland Paris hoefden te betalen dan inwoners van andere Europese landen. Dat leidde zelfs tot klachten van de Europese Commissie.

Meer Plopsa Group
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be