Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
DierenPark Amersfoort

So You Wanna Be A Poepstar: themaweken over poep in DierenPark Amersfoort

29-01-2017, 21.26 uur

DierenPark Amersfoort staat in de voorjaarsvakantie in het teken van poep. Onder de noemer 'Poep & Zoo' vinden verschillende poepactiviteiten plaats. Bezoekers kunnen papier maken van olifantenhopen, snuffelen onder de staart van een leeuw en een speciale poeptour volgen.

Gasten leren daarbij verschillende 'schijtfeiten', die hangen boven veertien toiletpotten in het park. Zo komen ze te weten dat neushoorns hun keutels gebruiken om hun territorium af te zetten. Palingen communiceren zelfs via scheten.

De onsmakelijke themaweken lopen van 18 februari tot en met 5 maart. Op 19 februari is De Grote Poepshow te zien. De theatervoorstelling van acteur Hakim Traïdia draait om onderdelen als So You Wanna Be A Poepstar en Viezagie.

Meer DierenPark Amersfoort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be