Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Dit bedrijf bouwt decors voor de nieuwe Efteling-attractie Symbolica

29-01-2017, 23.06 uurBeeld: @cindy_ve

De Efteling heeft een Brabantse decorateur ingeschakeld om mee te bouwen aan de decors van de nieuwe attractie Symbolica. Het pretpark werkt samen met de firma P&P Projects uit Asten, nabij Eindhoven. Dat melden medewerkers van het bedrijf aan Looopings.

Een groot deel van de decors in de overdekte familie-attractie wordt door de Efteling in eigen huis gemaakt. Wat overblijft, komt voor de rekening van P&P Projects.

De Efteling ging de afgelopen jaren al vaker in zee met P&P Projects, onder meer voor Joris en de Draak en de Sprookjesboom. Het attractiepark deed voor eerdere projecten ook regelmatig een beroep op Jora Vision uit Zuid-Holland, bijvoorbeeld voor pannenkoekenrestaurant Polles Keuken en het nieuwe sprookje Pinokkio.

In Symbolica maken bezoekers een interactieve ontdekkingsreis door een statig paleis, zittend in een soort koets. Het transportsysteem wordt geleverd door ETF Ride Systems uit Nederweert.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be