Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
ZooParc de Beauval

Twee gewonden bij ongeluk in dierentuin

20-01-2017, 18.00 uur

In een Franse dierentuin zijn deze week twee bouwvakkers gewond geraakt. De mannen waren bezig met metselwerkzaamheden in een nieuw leeuwenverblijf toen ze geraakt werden door vallende stalen balken. Die hingen op zes meter hoogte aan een bouwkraan.

Eén van de twee slachtoffers liep ernstige verwondingen op aan zijn been. Hij moest per helikopter naar het ziekenhuis gebracht worden, maar is buiten levensgevaar. De politie en arbeidsinspectie doen onderzoek naar de oorzaak van het bedrijfsongeval.

Het incident vond plaats in ZooParc de Beauval, een van de grootste dierentuinen van Europa. Het park - ongeveer tweehonderd kilometer onder Parijs - telt bijna achtduizend dieren.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be