Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kinderpretpark Julianatoren

Youtubers zetten gesloten pretpark Julianatoren op stelten

04-01-2017, 17.37 uur

Het is een groepje youtubers gelukt om binnen te komen bij de Julianatoren, terwijl de poorten gesloten waren. Twee videomakers van YouTube-kanaal StukTV braken onlangs in bij het Apeldoornse pretpark. Vervolgens probeerden ze in het pikkedonker wat attracties uit.

De heren namen onder andere een kijkje bij achtbaan Jul's Rollerskates, de Carrousel, de Glijbanen, het Spookslot, de Tuimelende Theekopjes en de Griezeltunnel. Toen ze alles gezien hadden, zetten de YouTube-helden een tentje op.

Tijdens hun stiekeme bezoek zijn de twee ongewenste gasten niet gesnapt door beveiligers. Directeur Jeroen Buter is daar verbaasd over. "Dit mag eigenlijk niet kunnen", laat hij aan Looopings weten. "Ik heb overal alarmen geïnstalleerd, aan alle kanten. Het park is normaal gesproken goed beveiligd."

Het management van de Julianatoren baalt van het filmpje, zegt Buter. "Het is vervelend. Je hoort niet zonder toestemming aan andermans eigendommen te komen." Er worden extra beveiligingsmaatregelen genomen.

StukTV heeft ruim een miljoen YouTube-abonnees. Doorgaans worden de filmpjes vele honderdduizenden keren bekeken. De videomakers kwamen eerder al illegaal binnen bij Duinrell, de Efteling, Drievliet, Avonturenpark Hellendoorn, het Archeon, het Dolfinarium en Toverland. Er werden ook video's opgenomen in samenwerking met Walibi Holland en Attractiepark Slagharen.



Meer Kinderpretpark Julianatoren
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be