Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi twijfelt nog over stappen tegen makers van gewaagde film

04-01-2017, 11.00 uur

Walibi Holland weet nog niet of er juridische stappen worden genomen tegen de makers van een controversiële pornofilm die werd opgenomen in het pretpark. Producent Kim Holland bood vanochtend haar excuses aan. Ze heeft de video van haar website verwijderd. Of daarmee de kous af is, kan Walibi nog niet zeggen.

"De directie beraadt zich hier momenteel nog over", laat een voorlichtster aan Looopings weten. "Ik kan je dus niet van verder commentaar voorzien." Wanneer Walibi een beslissing neemt over eventuele vervolgstappen, is niet duidelijk.

Op de veelbesproken beelden van de website Meiden van Holland is te zien hoe een stelletje pikante dingen uitspookt in de attracties van Walibi, van orale seks in de wachtrij van de wildwaterbaan tot een beurt in het reuzenrad. Er worden geen medewerkers of andere bezoekers gefilmd.

"We zijn te ver gegaan", vindt Kim Holland nu. "Ik bied mijn excuses aan en het filmpje zal niet meer worden gebruikt."

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be