Efteling

Efteling-abonnement niet duurder ondanks nieuwe attractie

18-12-2016, 11:23 uur | ReactiesFoto: Lisa van der Drift

De Efteling opent in 2017 een nieuwe attractie, maar dat betekent niet dat de prijzen voor abonnementen omhoog gaan. Dat belooft directeur Fons Jurgens in een brief aan abonnementhouders. Een Efteling-abonnement blijft volgend jaar even duur als in 2016.

Een abonnement kost 15,50 euro per maand of 170 euro bij een betaling per jaar. Senioren en gehandicapten krijgen korting. Een los entreebewijs gaat volgend jaar 37,50 euro in plaats van 36,50 euro per persoon kosten.


ZIE OOK: Pretparkdeskundige: 'Efteling moet iets doen aan lange rijen'

Wie een Efteling-abonnement heeft, krijgt 5 procent korting op horeca, 10 procent op souvenirs en 25 procent op overnachtingen. Daarnaast zijn er jaarlijks twee vriendentickets voor de halve prijs beschikbaar. Bovendien krijgen abonnees korting of gratis toegang bij andere parken, zoals Bobbejaanland, Europa-Park, Phantasialand, Movie Park Germany en PortAventura.

Komende zomer gaat Symbolica open, de grootste en duurste Efteling-attractie ooit. Het pretpark investeert 35 miljoen euro in de darkride, waarin bezoekers door mascotte Pardoes worden rondgeleid door het Paleis der Fantasie.

ZIE OOK: Tweede Efteling-kaartje nu voor de helft van de prijs

Reacties