Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Filmset nagebouwd in Europa-Park

09-12-2016, 19.04 uur

Bezoekers van Europa-Park wanen zich sinds kort op een filmset. Het Duitse attractiepark heeft een replica gebouwd van een huis uit de bioscoopfilm 'Sepp De Wolvenvriend', die in Nederland op 14 december in première gaat.

"Sepp De Wolvenvriend is als het ware de Pietje Bell van Zwitserland", vertelt een woordvoerder van Europa-Park. Het verhaal gaat over een jongen die bijzonder goed met dieren kan omgaan. In zijn thuisland staat het verhaal bekend als 'Schellen-Ursli'.

Nog tijdens de opnames hadden de filmproducenten contact met de directie van het pretpark voor een mogelijke samenwerking. Het Schellen Ursli-huis, waarin ook authentieke attributen uit de film tentoon worden gesteld, staat bij de Schweizer Bobbahn in het Zwitserse themagebied.

"In Europa-Park hecht men veel waarde aan authenticiteit", zegt de voorlichter. "Vaklui uit Zwitserland zijn dan ook nauw betrokken geweest bij de bouw. Massieve muren, diepliggende ramen en de ronde boogpoort zijn typische kenmerken."



Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be