Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Legendia

Nederlanders geven Pools pretpark een make-over

04-12-2016, 17.26 uur

Een pretpark in Polen heeft een Nederlands decoratie- en ontwerpbedrijf ingeschakeld voor een grote make-over. De Zuid-Hollandse firma Jora Vision kreeg de opdracht om een nieuw masterplan te ontwikkelen voor Śląskie Wesołe Miasteczko (Silesian Amusement Park), een van de grootste attractieparken van het land.

"We zijn verantwoordelijk geweest voor het re-design van het park", vertelt Simeon Van Tellingen, creatief directeur van Jora Vision, aan Looopings. "Een groot deel daarvan is dit jaar uitgevoerd, de komende jaren volgt de rest." Het park opende in 1959.

Bestaande attracties werden verplaatst en er werden nieuwe attracties ontwikkeld. Jora Vision heeft voor elke ride een verhaal en een thema bedacht. Het park is onderverdeeld in de vijf gebieden Magical Village, Valley of Dreams, Magical Forest, Magic Mountains en Adventure Valley, met het Magic Lake in het midden.







Meer Legendia
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be