Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Prijsverhoging in Phantasialand: kinderkaartjes ruim 20 procent duurder

03-12-2016, 16.15 uur

Phantasialand wordt in 2017 een stuk duurder. Kinderen betalen volgend jaar 35 euro om binnen te komen, ten opzichte van 29 euro in 2016. Dat is een prijsverhoging van meer dan 20 procent. Tickets voor het zomerseizoen zijn vanaf nu verkrijgbaar op internet.

De prijs van reguliere entreebewijzen gaat ook omhoog. Een toegangskaartje voor personen vanaf 12 jaar gaat 46,50 euro kosten in plaats van 45 euro. Het nieuwe zomerseizoen in Phantasialand loopt van 1 april tot en met 5 november.

Het Duitse pretpark heeft voor 2017 geen nieuwe attracties aangekondigd. Wel opende afgelopen zomer het themadeel Klugheim, met de twee achtbanen Taron en Raik.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be