Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Zoo Dortmund

Dierentuinbezoekers misdragen zich bij de leeuwen

02-12-2016, 10.00 uur

Een Duitse dierentuin heeft maatregelen moeten nemen omdat bezoekers zich niet konden gedragen in het leeuwenverblijf. De leeuwen in Zoo Dortmund bevinden zich 's winters binnen, achter glazen ruiten. "Helaas merkten we dat gasten het niet konden laten om te roepen en op de ramen te kloppen", schrijft het dierenpark op Facebook.

"Onze leeuwenman Lolek is normaal gesproken erg ontspannen, maar door al het getreiter van passerende onruststokers werd hij steeds agressiever en aanvallender." Voor de dierentuin was de maat vol. Nu staan er dranghekken voor de ruit.

Het management van Zoo Dortmund vindt het jammer dat de maatregel kennelijk nodig was, maar zag geen andere optie. "Het alternatief was om het roofdierenhuis in zijn geheel te sluiten."

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be