Efteling

Medewerker Efteling gaat schaatsen met fans na verliezen weddenschap

24-11-2016, 21:06 uur | Reacties

Een personeelslid van de Efteling heeft een weddenschap met een groepje fans verloren. Drie Efteling-liefhebbers hadden webcare-medewerker Stephan via Twitter uitgedaagd voor een rondje schaatsen op de ijsbaan. Het pretpark stemde toe, mits een tweet duizend keer gedeeld zou worden.

"Bij hoeveel retweets zal Stephan met mij, Kevin de Jager en Jasper van Rijswijk gaan schaatsen in het IJspaleis?", vroeg ene Max Moelands aan de Efteling. "Als je de duizend retweets haalt, gaat Stephan schaatsen met jullie!", antwoordde een collega van Stephan.


ZIE OOK: Walibi Holland tot 3 uur 's nachts bereikbaar op social media

In iets meer dan 24 uur wisten de heren tegen alle verwachtingen in duizend retweets te scoren. Dat betekent dat Stephan - over wie nagenoeg niks bekend is - binnenkort de schaatsen moet onderbinden. Een datum is nog niet geprikt.

De Efteling heeft de fans vanavond telefonisch gefeliciteerd met de overwinning. "We hadden niet verwacht dat het echt gehaald zou worden", zei een medewerker van het contact center. "We gaan onze belofte nakomen, dus we gaan het in orde maken."

ZIE OOK: Winter Efteling barst los: elf weken lang wintersferen

Reacties