Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Marathonweekend Disneyland Paris: eerste tickets in de verkoop

25-11-2016, 21.13 uur

Hardloopwedstrijden in Disneyland Paris blijken behoorlijk populair. De kaartverkoop voor de tweede editie van runDisney, die plaatsvindt in het weekend van 21 tot en met 24 september 2017, is nu al van start gegaan. Er wordt een nieuwe afstand geïntroduceerd.

Deelnemers kunnen net als dit jaar kiezen uit een familievriendelijke hardloopwedstrijd van vijf kilometer op vrijdag, een loop voor kinderen op zaterdag en een halve marathon (21 kilometer) op zondag. Nieuw is een afstand van tien kilometer op zaterdag, die door beide Disney-pretparken loopt.

In uitgaansgebied Disney Village wordt een speciale expositieruimte ingericht. Iedereen kan vanaf donderdag 21 september terecht in de Disney Events Arena voor de 'runDisney Health & Wellness Expo'.

Op vrijdagavond is er al een openingsfeest met attracties, Disney-figuren en een dj in het Walt Disney Studios Park. Toegangskaarten kosten 49 euro per persoon.

Deelnemen aan de wedstrijden van vijf, tien en 21 kilometer kost respectievelijk 35 euro, 55 euro en 75 euro per persoon. Voor de kinderloop - bedoeld voor kinderen van 1 tot en met 12 jaar op de dag van de race - moet 12 euro afgerekend worden. Tickets inclusief hotelovernachting zijn nu verkrijgbaar op internet. Losse kaarten volgen in het voorjaar.

Aan de eerste Europese editie van runDisney deden afgelopen najaar vijftienduizend mensen mee. De startbewijzen waren al in februari uitverkocht.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be