Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Indoor Coevorden

Gert Verhulst in shock door gierige Nederlanders in Plopsaland

07-11-2016, 14.58 uur

Studio 100-baas Gert Verhulst is erg geschrokken van de gierigheid van Nederlandse pretparkbezoekers. Zo trof hij in de Nederlandse vestiging van Plopsaland een man aan die zelf een koffiezetapparaat had meegenomen, zodat hij niet hoefde te betalen voor bekertjes koffie.

Dat vertelt Verhulst in een interview in de TV Show van presentator Ivo Niehe. Over Plopsa Indoor Coevorden zegt hij: "Het is het enige park waar ik een bezoeker zelf koffie heb zien maken met zijn zelf meegebrachte mini-Senseo-apparaat. Dat was voor ons een schok."

Plopsa Indoor Coevorden is in het verleden vaker geconfronteerd met gierige Nederlanders. In 2010 werd besloten om raketijsjes in het Drentse pretpark te schrappen, omdat de Nederlandse bezoekers niet bereid bleken te zijn om 2,50 euro per stuk te betalen.

Meer Plopsa Indoor Coevorden
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be