Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Gezocht: figuranten voor Efteling-commercial in Baron 1898

07-11-2016, 13.10 uur

Zin in een gratis dagje Efteling, inclusief een paar rondjes achter elkaar in achtbaan Baron 1898? Men zoekt figuranten voor het opnemen van een commercial in de populaire dive coaster, in opdracht van de Rabobank.

De opnames vinden donderdagochtend 10 november plaats, tussen 8.00 en 12.00 uur. In totaal worden 25 figuranten gezocht, die niet bang zijn voor achtbanen. Er geldt een minimumlengte van 1.40 meter. Gezinnen zijn ook welkom.

Er is geen vergoeding, maar deelnemers mogen wel de hele dag gratis in de Efteling blijven. Aanmelden kan tot dinsdag 12.00 uur, door een mail te sturen naar media@efteling.com met daarbij je naam, adres, leeftijd, telefoonnummer en een foto van jezelf.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be