Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foto opgedoken van pop uit nieuwe Efteling-attractie Symbolica

23-10-2016, 21.44 uur

Er is een foto opgedoken van een computergestuurde pop voor de nieuwe Efteling-attractie Symbolica. Op de stiekem gemaakte afbeelding is een animatronic van Koning Pardulfus te zien, een van de personages uit de wereld van Efteling-mascotte Pardoes.

Volgens het verhaal achter de attractie zijn bezoekers te gast in het 'Paleis der Fantasie' van Pardulfus. Daar ontdekken ze geheime kamers met behulp van interactieve routes. Pardoes vervult de rol van gastheer.

De animatronics voor Symbolica worden gemaakt door de gerenommeerde Amerikaanse robotbouwer Garner Holt. Het is niet duidelijk waar en wanneer de foto precies genomen is.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be