Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi voert minimumleeftijd in voor halloweenattractie The Clinic

10-10-2016, 17.20 uur

Walibi Holland gaat een minimumleeftijd hanteren bij de nieuwe Halloween-attractie The Clinic. Voortaan moeten bezoekers minimaal 16 jaar oud zijn als ze het bijzondere spookhuis willen betreden. Tot nu toe gold alleen een adviesleeftijd van 16 jaar.

The Clinic was zaterdag voor het eerst open. "We hebben afgelopen weekend de eerste gasten goed geobserveerd", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "Naar aanleiding van de reacties hebben we besloten om er een 16-plus-attractie van te maken."

In The Clinic ondergaan bezoekers een gruwelijke operatie terwijl ze in hun eentje op een brancard liggen, zonder schoenen en sokken. Vervolgens beleven ze hoe het is om dood te gaan. Gisteren kwamen de eerste beelden naar buiten.

Wie nog geen 16 is, maar al wel een kaartje heeft gekocht, kan het geld terugvragen bij de infobalie in het pretpark. Een bezoek aan The Clinic kost 15 euro per persoon.Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be