Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Slagharen neemt afscheid van Looping Star met bijzonder jubileumboek

02-10-2016, 18.24 uur

Bezoekers van Attractiepark Slagharen kunnen een blijvende herinnering aan de Looping Star mee naar huis nemen. Het pretpark verkoopt sinds dit weekend een speciaal jubileumboek ter gelegenheid van het afscheid van de achtbaan.

Het veertig pagina's tellende boekwerk bevat historische foto's, krantenartikelen, een kijkje achter de schermen bij de technische dienst, verhalen van oud-medewerkers en anekdotes van fans.

"Dit afscheidsboek is bedoeld om de herinneringen aan de Looping Star levend te houden", schrijft directeur Wouter Dekkers in het voorwoord. "De positieve keerzijde van een afscheid is een nieuw begin. In het voorjaar van 2017 ben je welkom voor een rit in de Gold Rush. Een waardige vervanger!"

Het jubileumboek is voor 9,95 euro te koop in de souvenirwinkels van het park. Binnenkort is het souvenirtje ook te bestellen op internet. Er zijn tweeduizend exemplaren gedrukt. Elk exemplaar is voorzien van een sticker met een uniek nummer.



Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be