Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling komt met making-of van nieuwe attractie Symbolica

01-10-2016, 20.14 uur

Efteling-fans kunnen de bouw van de nieuwe attractie Symbolica binnenkort volgen op YouTube. De Efteling maakt een reeks making-of-video's waarin de werkzaamheden voor de darkride uitgebreid in beeld worden gebracht.

Dat vertellen ingewijden aan Looopings. Wanneer de serie begint, is nog niet duidelijk. Sinds begin dit jaar worden er al regelmatig opnames gemaakt.

Ook de bouw van vrijevalachtbaan Baron 1898 was in 2014 en 2015 te volgen op YouTube. Toen verzorgde 3FM-dj Domien Verschuuren de voice-over. De eerste aflevering werd ruim 600.000 keer bekeken. Inmiddels heeft het pretpark bijna 85.000 abonnees op YouTube.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be