Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Tientallen nieuwe ontwerpen van vliegsimulator Europa-Park

29-09-2016, 16.22 uur

Het Duitse pretpark Europa-Park onthult meer details over een spectaculaire nieuwe vliegsimulator. Op een speciale themasite zijn tientallen nieuwe ontwerpen van de attractie verschenen. In de ride maken passagiers vanaf volgend jaar een virtuele vlucht over Europese hoogtepunten.

Het project, dat vorige week officieel werd aangekondigd, kreeg de werktitel 'Project V'. Hoofdontwerper is Chris Lange, geholpen door onder meer Nederlander Pascal Schouten. Er werd een achtergrondverhaal bedacht over de twee broers Egbert en Kaspar Eulenstein, die een vliegmachine hebben uitgevonden.

De film in de attractie gaat 'Flying Over Europe' heten. Er komen veertien verschillende bestemmingen aan bod. De locaties - gefilmd met behulp van drones en een helikopter - zijn gekozen op basis van toegankelijkheid, veiligheid en variatie. Volgens Europa-Park is het de bedoeling dat er uiteindelijk meerdere films worden gemaakt en vertoond.

De attractie bestaat uit twee gigantische theaters met filmschermen van ruim twintig meter lang. Voordat bezoekers plaatsnemen in een van de zeven gondels, maken ze een wandeling door een rijkelijk gedecoreerde wachtrij waarin de hoofdpersonages worden voorgesteld.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be