Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Hoogste toren van Efteling-attractie Symbolica uit de steigers

28-09-2016, 15.58 uurBeeld: @hierisdavyy, @mvnuland85

Er wordt steeds meer zichtbaar van de nieuwe Efteling-attractie Symbolica. Langzaam maar zeker komt het 'Paleis der Fantasie' uit de steigers. De hoogste toren op het complex is intussen helemaal uitgepakt.

Het hoogste punt van de attractie is bijna dertig meter hoog. Eind augustus werd een opvallende gouden torenspits onthuld. Die is inmiddels weer verdwenen. De beige torens zijn ook vanaf de achterzijde van het gebouw, bij de bootjes van de Gondoletta, goed te zien.

Op de bouwplaats staan nog enkele daken klaar om gemonteerd te worden. De verwachting is dat de buitenzijde van Symbolica nog dit jaar grotendeels af zal zijn. Dan kan de Efteling zich volledig focussen op de binnenkant.

De darkride van 35 miljoen euro opent in de zomer van 2017.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be