Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling zoekt foto's van bezoekers op paddenstoelen Sprookjesbos

21-09-2016, 19.40 uur

Wie heeft er als kind niet geposeerd op een van de muzikale paddenstoelen in de Efteling? Ter gelegenheid van het 65-jarig bestaan van het pretpark verzamelt de Efteling foto's en video's van bezoekers bovenop de iconische paddenstoelen in het Sprookjesbos.

"Met name beeldmateriaal van vroeger is zeer welkom", staat in de oproep. "Stuur deze herinnering in en misschien zie je deze volgend jaar terug in een magazine, museumtentoonstelling of video op YouTube."

Het 65-jarig jubileum van de Efteling wordt gevierd op 31 mei 2017. De muzikale paddenstoelen zijn al in het Sprookjesbos te vinden sinds de opening in 1952. In de loop der jaren is het uiterlijk van de vliegenzwammen veranderd. Vandaag de dag staan er negentien exemplaren in het bos.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be