Walibi Holland

Walibi Holland stuurt bezoekers in hun eentje door nieuw spookhuis The Clinic

20-09-2016, 17:00 uur | Reacties

Bezoekers die het nieuwe halloweenspookhuis van Walibi Holland willen uitproberen, moeten stevig in hun schoenen staan. Waaghalzen worden in hun eentje door het nieuwe haunted house The Clinic gestuurd. Dat staat in de voorwaarden voor de 'experience'.

"Deze experience onderga je alleen. Je bewegingsvrijheid wordt ernstig beperkt. Onderweg kunnen de acteurs je aanraken." De ervaring wordt "heftiger en intenser" dan de normale spookhuizen, waarschuwt Walibi. Het pretpark zegt niet verantwoordelijk te zijn voor eventuele emotionele schade.


ZIE OOK: Nieuw halloween-spookhuis Walibi Holland kost 15 euro per persoon

"Dr. Adams neemt je met de grootste zorg en precisie onder handen", luidt de omschrijving van The Clinic. "Zoals bij een goede zorginstelling hoort, is Dr. Adams erg strikt in zijn geheimhouding. Je verlaat de kliniek als een heel ander mens! Tenminste, als je de kliniek verlaat..."

Omdat mensen op een brancard worden gelegd, geldt er een maximumgewicht van 140 kilo en een maximumlengte van 195 centimeter. Het is niet toegestaan om binnen te fotograferen of te filmen. Bij het kopen van de kaartjes moeten bezoekers eerst akkoord gaan met de voorwaarden. Een ticket kost 15 euro per persoon.

ZIE OOK: Halloween-spookhuizen Walibi Holland gaan eerder open

Reacties