Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland stuurt bezoekers in hun eentje door nieuw spookhuis The Clinic

20-09-2016, 17.00 uur

Bezoekers die het nieuwe Halloween-spookhuis van Walibi Holland willen uitproberen, moeten stevig in hun schoenen staan. Waaghalzen worden in hun eentje door het nieuwe haunted house The Clinic gestuurd. Dat staat in de voorwaarden voor de 'experience'.

"Deze experience onderga je alleen. Je bewegingsvrijheid wordt ernstig beperkt. Onderweg kunnen de acteurs je aanraken." De ervaring wordt "heftiger en intenser" dan de normale spookhuizen, waarschuwt Walibi. Het pretpark zegt niet verantwoordelijk te zijn voor eventuele emotionele schade.

"Dr. Adams neemt je met de grootste zorg en precisie onder handen", luidt de omschrijving van The Clinic. "Zoals bij een goede zorginstelling hoort, is Dr. Adams erg strikt in zijn geheimhouding. Je verlaat de kliniek als een heel ander mens! Tenminste, als je de kliniek verlaat..."

Omdat mensen op een brancard worden gelegd, geldt er een maximumgewicht van 140 kilo en een maximumlengte van 195 centimeter. Het is niet toegestaan om binnen te fotograferen of te filmen. Bij het kopen van de kaartjes moeten bezoekers eerst akkoord gaan met de voorwaarden. Een ticket kost 15 euro per persoon.

Bestel de exclusieve Looopings Podcast-pin via Pretparkwinkel.nl
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be