Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

'Walibi Holland ontvoert dj Afrojack voor Halloween Fright Nights'

20-09-2016, 11.17 uur

Wat heeft Walibi Holland met dj Afrojack gedaan? Gisteren dook een filmpje op waarop te zien is hoe de beroemde diskjockey vastgebonden op een brancard ligt. De video is mogelijk een promotiestunt voor de Halloween Fright Nights in het pretpark.

Dat melden ingewijden aan Looopings. Het achttien seconden tellende filmpje verscheen gistermiddag op de Facebook-pagina van Afrojack, die ruim negen miljoen likes heeft. Na een paar uur was de video weer verdwenen. Verschillende media gingen ermee aan de haal.

Walibi zou met de viral video het nieuwe spookhuis The Clinic willen promoten, al wil een woordvoerster dat niet bevestigen. "Nee hoor, Afrojack zit hier naar mijn weten niet ergens vastgebonden", laat ze aan Looopings weten.

De Halloween Fright Nights gaan over tweeënhalve week van start. Over haunted house The Clinic is nog weinig bekend. Bezoekers die naar binnen durven, betalen 15 euro per persoon bovenop de entreeprijs.Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be