Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Harry Potter: The Exhibition

Kaarten voor Harry Potter-expositie vandaag in de verkoop

16-09-2016, 13.42 uur

De kaartverkoop voor Harry Potter: The Exhibition in Utrecht is vandaag van start gegaan. En Harry Potter-fans moeten er snel bij zijn, want er geldt een maximum aantal tickets per dag. Entreebewijzen zijn alleen via internet te koop.

Een bezoek aan de tijdelijke Harry Potter-attractie kost maandag tot en met vrijdag 18,50 euro per persoon. In het weekend, tijdens vakanties en in de premièreweek betalen bezoekers 20,50 euro per stuk. Kinderen tot en met 14 jaar krijgen 4 euro korting.

Er zijn ook familietickets beschikbaar voor vier personen (één volwassene en drie kinderen of twee volwassenen en twee kinderen). Die kosten doordeweeks 59 euro en in het weekend 65 euro. Groepen vanaf elf personen krijgen 10 procent korting. Alle bedragen zijn exclusief servicekosten.

De tentoonstelling, met filmdecors, rekwisieten, kostuums en poppen uit de Harry Potter-reeks, was de afgelopen maanden te zien in Brussel. In Utrecht wordt het Potter-museumpje opgebouwd naast bioscoop CineMec. Fans kunnen terecht tussen 11 februari en 30 juni 2017.

Meer Harry Potter: The Exhibition
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be